Menü

Kővágószőlősi Sport Egyesület

Székhely:

7673 Kővágószőlős, Rákóczi F. u. 34.

Elnökség tagjai:

Dörömböző Béla – elnök

(Telefon: 30/ 320-3121)

Nagy-József Katalin – elnökhelyettes

(Telefon: 30/847-1306, E-mail: nagyjkat@gmail.com)

Hergyó László – elnökségi tag

Bemutatkozás

A Kővágószőlősi Sport Egyesület 2000. szeptember 30-án alakult, de előd szervezeteinek múltja 1958-ra vezethetők vissza. Célja a település minőségi sportjának fejlesztése, az egészséges életre nevelés megvalósítása. Továbbá a labdarúgás színvonalának emelése, népszerűsítése a résztvevők számának növelése, különösen az ifjúság körében.

2000 és 2011 között az egyesület fő tevékenysége a megyei bajnokságokban szereplő labdarúgó csapat működtetése, illetve kispályás labdarúgó tornák szervezése volt. 2012-től zumba és jóga órák szervezésével is igyekszünk mozgásra ösztönözni a lakosságot. Ezek a programok 2016-tól tovább bővültek az alakformáló tornával és az asztalitenisz délutánokkal. Szintén 2012-től a Csipkebogyó Egyesülettel közösen évente sportnapot szervezünk. Programjainkon a legkisebb korosztálytól az idősebb korosztályig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő mozgási formát.

2015-ben az önkormányzat támogatásával sikerült - egy év kihagyás után - újra szervezni a felnőtt labdarúgó csapatot, mely a megyei IV. osztály B. csoportjában szerepel. Nagy örömünkre még egy U15-ös utánpótlás csapatot is tudtunk indítani a torna rendszerű bajnokságban.

Egyesületünk továbbá szívesen működik együtt/közre különböző programok, rendezvények megvalósításában a helyi önkormányzattal, annak intézményeivel, továbbá más civil szervezetekkel.

Facebookos oldalunk elérhetősége:  ITT

Letölthető dokumentumok

Alapszabály

Belépési nyilatkozat

Kilépési nyilatkozat

 


 

image

image

image


image

image

 

image

 


image

image